Спартак с първа победа в контролите

294

Спартак записа победа с 1:0 в третата си контрола от предсезонната подготовка. „Гладиаторите“ надделяха над домакините от Борислав (Първомай). Попадението през първото полувреме отбеляза един от младите играчи на проби Иван Спасов. Асистенция на голмайстора направи Веселин Отман, който бе останал сам срещу стража на домакините, но реши да подаде на Спасов, който не сбърка. През това полувреме Спартак имаше още едно чисто положение за гол, но Михаил Пърчев изпусна след удар с глава.

През второто полувреме добра ситуация за гол се откри пред Отман, който отново бе останал сам срещу вратаря на Борислав, но не съумя да отбележи втори гол за Спартак. През цялата среща спартаклии имаха около четири 100-процентови възможности за попадение, докато домакините се отчетоха с едно.

Участие в срещата за Спартак взеха: Петър Начев, Александър Драшков, Николай Христозов, Б.Бисероф*, Джем Хаджи, Лъчезар Якалиев, Михаил Пърчев, Иван Спасов, Веселин Отман, Георги Гешев, Радослав Дошков, Георги Гоцев, Николай Добрев

В следващата контрола в сряда, 29 юли, Спартак ще срещне тима на Сокол (Марково). Срещата ще състои на терена в близкото до Пловдив село, заради жегите началния час ще бъде уточнен в деня на мача.

Източник: spartakpd.info

SHARE