Всичко преди „Мача на звездите“ в Пловдив

889

Днес се проведе третата пресконференция за Мача на звездите в НБЛ, който ще се проведе в неделя от 15:00ч. в Пловдив. Пресконференцията се състоя в пресцентъра на зала „Колодрума“.

Освен началният час на пресконференцията стана ясно, че Мартин Камбуров и Тодор Неделев ще участват в двубоя на знаменитостите 3 по 3. Двубоят ще бъде предаван на живо по БНТ1. Като утре ще стане ясен и последният шести участник в двубоя на знаменитостите освен Камбуров и Неделев в него ще участват Йордан Йовчев, Александър Александров и Тони Зетова.

„За нас е чест да организираме мача на звездите в Пловдив. Въпреки, че градът не се слави като баскетболен съм сигурен, че пловдивската публика ще прояви интерес и ще напълни залата“, заяви организаторът Стефан Августинов.

„Радвам се, че коментираме тема като баскетбола. Домакинство на Мача на звездите е нещо голямо за Пловдив и по този начин ще популяризираме баскетбола в града. Сигурен съм, че ще стане едно страхотно събитие“, заяви кметът Иван Тотев.

„Надявам се да стане едно шоу и да напълним залата“, каза заместник-кмета по спорта Георги Титюков.

„И друг път съм играл баскетбол това не е нещо нова за мен. Ще правя чадъри на Йордан Йовчев, защото той е в моята категория“, заяви Александър Александров.

„За нас е голяма чест и привилегия това събитие да е в нашия град. Зрелището е гарантирано и хората, които ще бъдат в залата ще останат удовлетворени от това, което ще видят. Шоуто е гарантирано“, заяви треньорът на Академик Асен Николов.

„Отбори от Турция, Гърция и Сърбия са подали заявки за аматьорския турнир 3 по 3. Ще се получи голямо шоу, всеки може да участва и входът ще е безплатен за аматьорския турнир. Финалът ще бъде след Мача на зведите“, заяви организатора на аматьорския турнир 3х3 Георги Сребрев.

„Подкрепяме каузата за Ники. Той вече е в Германия и започва лечения. Предстои операция, а 50 % от сумата е събрана. Ние ще предоставим едно страхотно шоу и се надяваме на пълна зала“, каза спортния директор на НБЛ Сандра Велчева.

В събота и неделя цените на билетите ще бъдат 7 и 10 лева до петък цените са 5 и 8 лева.

ОЧАКВАЙТЕ ЗАПИС НА ЦЯЛАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ!

ВСИЧКО ЗА ДВУБОЯ В КАТЕГОРИЯТА НИ ЗА МАЧА НА ЗВЕЗДИТЕ >>

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE