ВИДЕО: Малки маричанки с рядък шанс да тренират в Колодрума

426

На рядък шанс да направят тренировка на тарафлекса във великолепната пловдивска зала Колодрума се насладиха част от подрастващите волейболистки на Марица (Пловдив). Да усетят тръпката на самата арена, където техните каки от представителния тим на клуба водят своите домакински битки в Шампионската лига, възможност получиха отборите за момичета до 11 години, воден от Кристина Якимова, и за момичета до 15 години, воден от Георги Илиев под името Виктория Волей (Пловдив).

Преди това, редом с десетки фенове на Жълто-сините, те станаха свидетели и на откритата тренировка на волейболните шампионки в Колодрума и на заснемането на видеоклипа за предизвикателството #NetDrop от европейската конфедерация ЦЕВ към отборите от Шампионската лига, за който Десислава Николова и Силвия Андреева се състезаваха коя ще направи повече “чекмеджета” от линията за изпълнение на начален удар, а водеща беше канадката Шайна Джоусеф. Клипът ще бъде монтиран и пуснат в социалните медии от ЦЕВ.

Малките маричанки и феновете получиха възможност и за снимки и автографи със състезателките на Иван Петков, докато представителите на медиите вземаха своите интервюта два дни преди гостуването на полския шампион Хемик (Полице) в зала Колодрума. След това треньорите Якимова и Илиев проведоха своето занимание на игрището.

volleymaritza.bg

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE