Стивън Петков пред SP: За обещанието от 20 гола, сезона и остава ли в Ботев

591

Нападателят на Ботев Стивън Петков даде своя коментар пред SportenPlovdiv.com след двубоя с Верея, който беше последният домакински мач на тима за този сезон. Той коментира обещанието за 20 гола, сезона на тима, изрази благодарността си към клуба и говори за бъдещето си.

Поздравление, близко си до обещанието си, че ще вкараш 20 гола този сезон. Как видя мача с Верея и какъв беше този сезон за теб? 

– Благодаря! Радвам се, че този сезон премина по такъв начин за мен. Въпреки, че записах по-малко игрови минути. Съжалявам, че не съм изпълнил обещанието си към феновете – да вкарам 20 гола, но ще се опитам да го изпълня в последния мач. Коментара ми за мача – мач без стойност, но беше труден двубой като всеки един. Първият гол пречупи Верея и с втория затворихме мача.

Според теб малшанса и съдийските тесли ли повлияха да не играете финал за Купата и да не сте в евротурнирите? 

– Да, най-вероятно малшанса и съдийските тесли повлияха, но има и друго щом не сме успели. Новите попълнения явно не успяхме да заменим играчите от миналия сезон, явно не сме представили добре. Това е футбола, затова футболът е велика игра, гледаме напред и ще продължаваме да се борим.

Преживял си доста, Ботев ли беше точният пристан за теб и отборът, който да ти даде транплин за нещо по-голямо? 

– Ботев винаги ми е помагал ръководство, щаб, фенове, медицински екип. Всичките тези хора са ми дали подкрепата си и заради това правя тези неща на терена.

Това ли беше последният ти мач с екипа на Ботев?

– Не, имам още един мач с Лудогорец, след това ще се решава какво ще се случва с мен.

Имаш ли оферти или запитвания от други отбори?

– Нека да свърши мача и тогава ще видим какво имам и какво нямам.

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE