Вижте цените на билетите и абонаментните карти за мачовете на Марица за сезон 2015/2016

436

По повод запитванията относно абонаментните карти за предстоящия сезон 2015/16 ви предоставяме официална информация от клуба по този въпрос:

От петък – 7 август желаещите да си закупят абонаментни карти могат да го направят в канцеларията на стадион „Марица“ при администратора на клуба Никола Филипов от 9 до 17 часа всеки работен ден. За удобство на феновете е желателно предварително да се позвъни на телефона на администратора: 0889905084. Картите са два вида.

– Първият вид (на снимката в черен цвят) е с цена 70 лева и важи за централната трибуна на стадиона (VIP зона). Картата дава право на достъп на едно лице за всички официални срещи на отбора до края на сезона. Картата дава достъп и на автомобил на територията на стадиона, като автомобилите ще се паркират на изградения в южната част на стадиона (зад трафопоста) паркинг. Броят на тези карти е ограничен.

– Вторият вид (на снимката в син цвят) е с цена 40 лева и важи за всички сектори на стадиона с изключение на централната трибуна. Тя дава право на достъп на едно лице за всички официални срещи на отбора до края на сезона. Картата не дава достъп на автомобил на територията на стадиона.

– Билетите за вход на стадиона при домакинствата на „Марица“ ще са с цена 3 лева за всички сектори на стадиона с изключение на централната трибуна и 6 лева за централната трибуна при наличие на свободни места.

Източник: Фейсбук страница на Марица Пловдив

SHARE