СНИМКИ И ВИДЕО: Официално: Колодрума е открит !

1273

Днес новата многофункционална спортна зала Колодрума в Пловдив беше открита офицално. На церемонията присъства министъра на спорта Красен Кралев, от градската управа присъстваха кмета на Пловдив Иван Тотев, заместник-кмета по спорта Петър Зехтински, районните кметове на града и редица други представители на местната власт.

Специални гости бяха националният отбор по волейбол, Йордан Йовчев, олимпийския шампион по кану-каяк Николай Бухалов, легендите на женския волейбол и баскетбол Ани Узунова и Пенка Стоянова, още много легенди от спортен Пловдив, като Динко Дерменджиев – Чико, Христо Бонев, новата спортна гордост на Пловдив Габриела Петрова и други. Отсъстваше премиера Бойко Борисов, който не дойде поради проблем със самолета.

Церемонията включваше финала на колоездачната обиколка на България и награждаване на колоездачите, както и награждаване от световното първенство по таекуон-до ITF, което се проведе в същата зала и завърши вчера.

Музикалната програма включваше изпълнение на група P.I.F., дует Ритон, група Deep Zone Project и оркестъра на Държавна опера Пловдив.

Цялата церемония по откриването започна от 18:30ч. и завърши точно в 20:30ч.

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE