SportenPlovdiv.com навърши една година!

583

Преди точно една година на днешната дата се роди сайтът SportenPlovdiv.com. За една година сайтът успя да отрази за вас много спортни събития на пловдивските отбори и спортисти.

Бяхме и с пловдивските отбори и извън Пловдив, като определено най-сладките моменти бяха спечелването на Суперкупата и втората поредна шампионска титла от страна на волейболния клуб на Марица Пловдив.

Отразихме и всичките големи спортни събития в Пловдив и България за тази една година – Европейското първенство по волейбол за мъже, Световното първенство по таекуондо, Двубоите на Марица в турнира за Купата на ЦЕВ, Мачът на звездите в НБЛ, Европейското първенство до 23 години по фехтовка, Двубоят по случай 50-годишнина на Христо Стоичков, Международният тенис турнир от сериите на ITF и Европейското първенство до 23 години по кану-каяк.

За 365 дни нашият екип публикува близо 5000 статии.

За рождения си ден за ВАС ще направим и подарък – Статистика. В нея ще може да следите всички мачове, играчи и серии на елитните пловдивски клубове – волейболният клуб на Марица, футболните Ботев и Локомотив, както и за баскетболния Академик.

Ние ще продължаваме да работим за ВАС НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ! 

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE