Марица започва на 14 януари, вижте контролите

165

Вече е ясна програмата за зимната подготовка на представителния тим на “Марица”. Както вече ви съобщихме, възпитаниците на Борислав Караматев се събират за първото си занимание за новата 2019-та година на 14 януари (понеделник), като тренировката е предвидена за 14 часа и ще се проведе на стадион “Марица”.

Към този момент напускащи футболисти няма, а новопривлечените ще бъдат минимален брой. Треньорският щаб ще продължи да налага юноши в първия състав, което оказва положителен ефект и върху школата на клуба.

През зимния подготвителен период “Марица” ще провежда своите тренировки в Пловдив, като те ще бъдат съобразени с условията. Седем контроли ще изиграе тимът на Борислав Караматев, като три от тях са с отбори с професионален статут от Първа и Втора лига. Мястото на провеждане на срещите, както и началният им час ще бъдат уточнявани в движение, в зависимост от метеорологичните условия.

Пролетният полусезон в Трета лига – Югоизточна група започва на 23 февруари и завършва на 1 юни, с два междинни кръга на 10 април и 8 май. Стартът за “Марица” предвижда две поредни гостувания на “Миньор” (Раднево) и “Хасково-1957”, а първото домакинство на “жълто-сините” ще бъде на 9 март срещу “Загорец” (Нова Загора).

ПФК Марица 1921 – контролни срещи, зимна подготовка 2019:

16 януари (сряда): Марица – Локомотив /Пловдив/
26 януари (събота): Марица – Витоша /Бистрица/
30 януари (сряда): Марица – Локомотив /Горна Оряховица/
2 февруари (събота): Марица – Борислав/Първомай/
6 февруари (сряда): Марица – Оборище/Панагюрище/
9 февруари (събота): Марица – Сокол/Марково/
16 февруари (събота): Марица – Нефтохимик/Бургас/

Фейсбук страница на Марица Пловдив

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE