Златните момичета със спектакъл в Пловдив

6037

Прекрасна инициатива ще възроди Българската федерация по художествена гимнастика след близо 30-годишно прекъсване. На 26 септември, петък, в Пловдив Златните момичета от националния отбор ще представят своите съчетания пред местната публика в невероятен спектакъл, пише gong.bg.

Спортното шоу ще се проведе в зала „Колодрума” от 19.00 часа.

Ансамбълът на България, Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова, както и момичетата от разширения състав при жените ще бъдат основната действаща сила в продукцията.

Специално участие в спектакъла ще вземе един от най-обичаните родни изпълнители – Орлин Павлов.

Организаторите са отправили покани още към отбора по спортна аеробика и всички клубове по художествена гимнастика в Пловдив.

Любопитното е, че продукцията ще се проведе само два дни след завръщането на отбора от най-важното състезание за годината – Световното първенство в Баку, Азербайджан (16-22 септември). След спектакъла националният тим ще се отправи на заслужен отдих в Банско.

Покани за шоуто са отправени към кмета на града Иван Тотев, както и олимпийски и световни шампиони от Пловдив.

От федерацията са избрали тази дестинация за старт на инициативата, тъй като Пловдив е градът на културата тази година. Събитието ще се състои със съдействието на местната община, както и благодарение на заместник-кмета по спорта Георги Титюков.

Билетите за спектакъла под надслов „Пловдив посреща Златните момичета” вече се продават в онлайн мрежата на EPAY-GO, както и на касите на Easy Pay.

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE