КЦМ показа Купата в Общината, направи шествие с автобус по улиците на Пловдив

7693

Отборът на КЦМ ЕООД спечели шампионска лига на България по мини футбол за втора поредна година. Освен това тяхна е и квотата за Шампионската лига на EMF в Римини 05-08 септември, където ще премери сили с всички шампиони от Европа.

Футболистите представиха купата пред заместник-кмета Георги Титюков и директор дирекция „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински. Те поздравиха за поредната победа и пожелаха още по-големи бъдещи успехи.

Финалните четворки на двата най-престижни турнира по мини футбол се играха на спортния комплекс „Младежки център“ Пловдив на 06-07 юли 2019. Заключителната фаза на републиканските турнири се проведе с любезното съдействие на Община Пловдив, под патронажа на кмета на града инж. Иван Тотев.

На срещата присъстваше и изпълнителният директор на КЦМ 200 Груп Румен Цонев, който заяви, че отборът ще направи всичко възможно и в бъдеще купата да не напуска Пловдив.

Подобно на миналата година, когато тимът отново стана шампион отново имаше открит автобус с играчите и купите, който направи шествие из улиците на Пловдив.

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE