SportenPlovdiv TV: Бруно Акрапович: Закономерен успех, в България няма расизъм

2342

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе доволен от победата на неговия тим срещу ЦСКА-София. Специалистът е радостен, че неговите футболисти успяват да изпълнят неговите указания. Треньорът също така заяви категорично, че в България расизъм няма – по повод обвиненията след мача на националния отбор срещу Англия.

„През първото полувреме играхме много добре. Контролирахме играта. Имахме хубави акции и резултатът можеше да е още по-добър. През второто полувреме на терена се появиха много качествени футболисти за съперника и не беше толкова лесно. Закономерен успех и заслужени три точки”

“ЦСКА е силен отбор и ако им оставиш поле за изява, ще страдаш. Опитвахме се да не го правим и да контролираме съперника. Комплименти за защитата и за вратаря ни. Щастлив съм, че играхме по този начин срещу такъв опонент.

Искам да подчертая нещо – в България няма расизъм! Имам всякакви футболисти, от всякакви националности. Мога да кажа, че всички са толерантни. Не може заради група хора да страдат всички”, каза Акрапович.

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE