Благотворителен турнир Заедно за Ангел

4293

Благотворителен футболен на турнир на малки врати се организира в помощ на пловдивчанина Ангел Радков Краевски, който бе диагностициран с остра миелоидна левкемия.

Дата на провеждане на турнира е 13 септември т.г. Регламентът – играят се две полувремена от по 15 минути. Съставите са 5+1 играчи. Таксата за участие на отбор е 50 лева, като цялата събрана сума от турнира ще отиде за Ангел.

Мачовете ще се играят на изкуственото игрище в двора на ОУ „Захари Стоянов“ в пловдивския квартал „Коматево“. Организаторите благодарят на директорката на училището Елена Искилиева за предоставянето на футболното игрище за благородната цел на турнира.

Всеки, който желае да участва в турнира, може да се запише на телефон – 0894636496 (Иван).

Можете да помогнете и като дарите средства чрез helpkarma.com – кампанията Заедно за Ангел.

Ангел е от град Пловдив – сърцат съпруг, верен приятел и баща на 3 малки деца. В края на месец юли, щастливи и с много мечти за бъдещето, Ангел и семейството му ненадейно се сблъскаха с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия. Лечението му започна веднага, а всички близки и приятели на Ангел преживяват огромен шок. Той е на 34 години, спортува, живее и се храни здравословно и изведнъж го връхлита това коварно заболяване.

Нека дадем шанса на Ангел да види как растат трите му прекрасни дечица!

Харесайте страницата на SportenPlovdiv.com тук и ще може да научавате по-бързо новините от спорта в Пловдив >>

SHARE